بنا بر این گزارش، چند صباحی است که استقبال مجامع سینمایی از بازیگران سینمای ایران بالاخص بازیگران زن کشورمان به طور قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرده است.
انتخاب ليلا حاتمي به عنوان يكي از داوران بخش «Révélation» (مكاشفه) سي و هفتمين جشنواره فيلمهاي آمريکايي دوويل فرانسه، انتخاب وی به عنوان داور یازدهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مراکش، دعوت از تهمینه میلانی برای داوری در چهل و دومین دوره جشنواره گوای هند، انتخاب آناهتا نعمتی به عنوان داور پانزدهمین دوره فستیوال بینالمللی فیلم آوانکای پرتغال و دعوت از هنگامه قاضیانی برای داوری آثار بخش مسابقه نوزدهمین جشنواره وارنا بلغارستان آن هم در چند وقت اخیر گواهی بر این مدعاست.
گویا برخی از این بازیگران و کارگردانان ایرانی که به این جشنواره ها دعوت می شوند فراموش کرده اند که آنان نماینده ملت ایران در این مجامع به ظاهر فرهنگی محسوب می شوند و باید در کنار آشناکردن ملل مختلف با سینمای ایران، مروج فرهنگ ایران اسلامی باشند.
لازم به توضیح است که این افراد نه تنها به این مهم نمی پردازند بلکه بسیاری از این هنرپیشگان ایرانی با پوشش و آرایشی بسیار زننده در این مراسم حضور می یابند که اصلا در شأن یک مسلمان نیست. آرایش و پوشش برخی از آنان چنان زننده است که حتی با بعضی از سینما گران غیرمسلمان و لائیک چندان تفاوتی ندارد.
گفتنی است در کنار این داوران، برخی از بازیگران زن ایرانی که برای اکران فیلم هایشان به آن سوی آب ها سفر می کنند رویه همکاران خود در نوع پوشش و رعایت شئون اسلامی را به منحصه ظهور دشمنان نظام می گذارند.
سایت خبری تحلیلی عصر امروز پیش از انتشار تصاویر حضور برخی از بازیگران و هنرمندان ایرانی در مراسم های خارجی، از مخاطبان خود عذر خواهی می کند؛
لیلا حاتمی در جشنواره فیلم مراکش
بهاره افشاری، لادن مستوفی، تهمینه میلانی و مهناز افشار
ساره بیات
شیلا خداداد
قابل ذکر است که این بداخلاقی های زنان سینمای ایران در سایه غفلت و اهمال مسئولان فرهنگی جامعه به وجود آمده است و البته پیش از این بازیگرانی چون فاطمه معتمد آریا، گلشیفته فراهانی و مینا لاکانی با خارج شدن از کشور حجابشان را به طور علنی کنار گذاشتند.
به نظر می رسد انتقادات و تاکیدات مراجع تقلید، علما، مسئولان و همچنین مردم در خصوص مبارزه با این بداخلاقی های سینمای ایران کارساز نبوده و سینما با این روندی که در پیش گرفته هر روز به ورطه ابتذال نزدیک تر می شود.
در پایان از مسئولان فرهنگی وزارت ارشاد و دیگر مسئولان مرتبط درخواست می شود که تا تعیین یک راهبرد مشخص برای نظارت بر هنرپیشگان ایرانی خارج از کشور، اجازه حضور این افراد در این مراسم های مبتذل گونه را بگیرند که در نهایت شاهد ترویج سینمای غیر اخلاقی در کشور نباشیم.